2016-12-24 08:27:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Jól szót ért a rokonokkal

Napi horoszkóp december 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Az ünnepi készülődésből sok feladatot magára vállal a párja, így önnek pihenésre is jut ideje. Gondtalanul indul a nap, és így is folytatódik: minden a tervei szerint alakul!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egész nap süt, főz, takarít, készül az estére. Bár napközben adódhat főzés közben egy kisebb malőr, végül minden remekül sikerül. Idén nagyon jól eltalálta, ki, mire vágyik igazán, és ön is örülni fog az ajándékoknak!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Bár fontos ma a gyorsaság és hatékonyság, azért jó lenne, ha a veszekedést elkerülné a párjával. Ne sürgesse a többieket, vegye egy kicsit lazábbra a dolgokat! Délutánra mindennel elkészül.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Remélhetőleg már mindent megvásárolt, de ha mégsem, akkor legyen nagyon óvatos a pénzkiadással. Ne költsön olyasmire délelőtt, amit később megbánhatna. Az este meghitt, békés hangulatban telik!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Délelőtt kisebb kalamajka adódhat a szervezési kérdésekből, de ha engedi, a párja szívesen segít önnek. Ne akarja minden kérdésben magához venni az irányítást, hagyjon beleszólást a döntésekbe a többieknek is. A karácsonyi menüsor pompásan sikerül!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma még azokkal a távolabbi rokonokkal is jól szót tud érteni, akiket egyébként annyira nem kedvel. Jó hangulatban telik a szenteste, és olyan ajándékot kaphat, amit igazán nem várt volna!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll, a Jupiter pedig az ön jegyében látható. Hosszú évek óta nem volt ilyen meghitt ünnep az életében, mint a mai. Jól érzi magát a családja körében, és őszintén boldog, mikor látja az örömüket.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bár a délelőtt még néhány fárasztó munkával telik, délután már pihenhet egy kicsit, és lesz alkalma lélekben is felkészülni a szentestére. A párja egy igazán kedves ajándékkal lepi meg, látszik, hogy valóban sokat gondolkozott azon, mivel szerezhetne örömet önnek. A legszebb mégis az lesz, ahogyan a család gyermekei örülnek a játékoknak!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter a Mérleg jegyében áll, ez pedig az ön barátait jelző sorsterület. Lehetséges, hogy váratlanul ma egy olyan vendég is érkezik a családi vacsorára, akit rég nem látott. Remekül sikerül az este!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bár egy kisebb konfliktus adódhat délután, azért estére már elcsitulnak a kedélyek. Ön mindig mindent kézben tart, így kifogástalan lesz az esti közös vacsora is.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Valószínűleg maradt még mára néhány beszerezni való. A délelőtt biztosan rohangászással, kapkodással telik, délután azonban már jó hangulatban készülődik a családtagjaival.

Halak: II. 19. - III. 20.
Bár a nap túlnyomó része fejvesztett kapkodással telik, délutánra sikerül összeszednie magát, lelkileg is. A családtagjai valóban a tudomására hozzák, mennyire szeretik. Rég töltötte ilyen békésen az ünnepeket!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: